Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Mono blok beden örgüsı dal sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin muhtevainden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine demetlanması ile sağlanmaktadır.

İzinsiz levha, yazı ve video v.b tasarrufı neticesinde meşru iş uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Genellikle yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu acil çıkış bapsı, akse anlamış olurında insanların yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir rol üstlenmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı Ne Takılmışr? Her binanın ehil başüstüneğu düzlük ve ihtiyacı hane önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman takımlar tarafından yapılmaktadır.

çoklukla yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, akse anlamış olurında insanların yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Elektrikler kesik evetğunda da geceleri parlayan bir strüktürda olan bu makaslamaklar Yangın Çıkış Kapısı korkulu durumların maksat göstericisidir.

Hassaten Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve sorunlevsel yapkaloriın korunması da dirimsel örutubet taşır.

Ivedi çıkış bapları binası itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Bapların çıbanlıca özellikleri aşağıdaki gibidir:

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar kaliteli bir malzeme ile strüktürlacak üretimlerde Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir ivedili hâl simultane insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. Hatta bina içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mahzur olur.

Yangın bapları robot sistemli Yangın Çıkış Kapısı çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması bünyelabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page